Höstlovet

Har inte blivit några inlägg under höstlovet då jag har haft fullt upp. Och med fullt upp menar jag verkligen fullt upp! Kan skriva upp mitt lov som en veckoplanering:
 
Lördag: Åkte tåg till Göteborg
Söndag: Tog bussen in till Kungälv och mötte upp med min kompis(Elin, som jag bodde hos) kompis, och sedan åkte vi hem och vi fick även med oss Elins pojkvän hem. Skitrolig kille asså!
Måndag: Vi åkte in till Göteborg(Hon bor utanför götet, i Stenungsund) och shoppade. Hittade en klänning till Nobel, en vinterjacka, ett par vinterskor mm.
Tisdag: Gick 2 km in till Stenungsunds torg och tog en glass. Vi skulle ta en annan väg hem för att testa, men gick fel 2 ggr och det slutade med att vi hade gått en mil totalt. När vi kom hem så gjorde vi sockerkakssmet, men orkade inte grädda den så vi käka upp smeten och såg på film haha...
Onsdag: Latade oss och packade. Jag skulle hem och hon skulle till Paris. Jag tog sedan tåget hem, och åkte direkt från tåget till en halloweenfest där jag skulle stanna över natten, så kom inte hem då heller...
Torsdag: Vaknade hos min kompis som hade halloweenfesten och åkte hem efter ett tag. Var hemma i max 40 m innan jag tog bussen in till stan där jag, en kompis och 4 killar skulle köra laserdome. Först försökte vi vid Cyber Town, men de hade typ fullt. Då gick vi o käkade lunch, och sedan hittade vi till Laserdome istället. De hade dock också fullt, så vi fick gå till ett annat Laserdome-ställe som inte var lika stort. Men där kunde vi spela, så vi körde på ett tag, men var tvugna att dra hem sen. Direkt när jag kom hem var det bara att byta om och sedan skulle jag dra till stallet för att rida.
Fredag: Skulle tävlat, men jag mådde illa och hade ont i huvudet, så ja... Jag strök mig... Slappade resten av dan, så jag skulle må bättre snart.
Lördag: Drog till stallet och red Toddy, och sedan stack jag till en kompis för att plugga teknik. På kvällen gick vi en spökvandring, som inte alls var läskig.
Söndag: Jag skulle åkt till spelmässan, men min kompis skulle helt plötsligt plugga och var skittrött... (konstigt?!) Så ist stannade jag hemma och slappade haha...
 
Kram
//Ella
 
RSS 2.0