Skööönt!

INGA läxor att göra! :D Ska slappa heela kvällen. Kanske ska se på tv för en ggns skull? Eller störa ihjäl Sanna... Aja, får lotta! xD
Dagen idag har varit ganska chill. Typ inga jobbiga lektioner alls! :) Kanske matten isf... xD
Inget stall idag, eftersom jag har bytt till onsdagar ist för tisdagar. Ganska skönt. :) Men blir ju stallet två dar i rad istället för ett mellanrum mellan dagarna... Fast om jag ska skaffa häst, så måste jag ju åka till stallet varje dag, så det är bara att vänja sig! ;)

Annars så sitter jag och snackar med en kompis på skype och funderar på att ta en kaka... :3

Kram
/Ella

Dag 13 – En låt som påminner dig om din pojkvän/flickvän eller den personen du tycker om för tillfället.

I'd fight for you - Jason Derulo



Kram
/Ella

...

Rubrikbrist...

Sitter just nu och gör SO-läxan. "Läs om Grekland och svara på frågorna". Blö, det e typ om grekiska gudar mm... Annars så ska jag inte göra ngt speciellt ikväll. Ngt kul program på TV kanske? Aja, back to the läxa.

Kram
/Ella

Bästa gympan ever? Fick väja på skidor, sk...

Bästa gympan ever? Fick väja på skidor, skridskor, pulka lr badminton. ;) de ni! Och nu slutar vi dessutom. :)

Dag 12 – En låt som påminner dig om en gammal vän.

Min kompis ÄLSKADE musik! Såå.... DON'T STOP THE MUSIC!



Kram
/Ella

Ny!

Har skaffat en ny kategori! Veckoplaneringar. Ska bli bättre på att planera min vecka i förtid ist för att bara ta allt som det kommer. Men visst är det lite bra att inte ha allt upplagt och bestämt med! ;)

Kram
/Ella

Hmm...

Morgon. Måndag. Slut på helgen. Skolan börjar. Allt suger... Haha nästan. Ska strax dra till skolan (om 20 min..) och tror att jag börjar dagen med handledartid? Aja, drar upp veckan för er! ;)

Måndag: Skola, slappa/läxor/kompis (inte bestämt)
Tisdag: Skola, läxor/kompis
Onsdag: Skola, stallet (Elton)/läxor
Torsdag: Skola, stallet (bogesund)/läxor
Fredag: Skola, slapp

Ja... Ni får ju veta om det blir schema-ändringar! ;)

Kram
/Ella

FIXAT! :D

Fixade designen! ;) Så nu e läget lungt igen! Och om ni har tips till renoveringen, så kommentera DIREKT!

Kram
/Ella

OBS!

Såg det lilla missödet med designen nu! Håller på att ställa allt tillrätta just nu, så ha bara lite tålamod! :)

Kram
/Ella

Sitter just nu hos en kompis och ser på fi...

Sitter just nu hos en kompis och ser på film. Redan sett den en ggn, men det e ok. ^^ Kram /Ella

Yeah

Ska strax käka lunch, o sedan (runt 13.00) sticker vi. Kanske blir ngt sms-inlägg, om jag hittar mobilen dvs. ;)

Haha, kortis, menmen :p

Kram
/Ella

Dag 11 – En låt som väcker minnen.

Grymt svårt! Men blev Don't wanna miss a thing av Aerosmith, så jag saknar mina kompisar i Götet GRYMT mkt (igen..)



Kram
/Ella

Idag

Drog jag först till stallet! :D Sofi följde med och vi typ frös ihjäl.... xD Iskallt! Kom med sommaren, någon? Men iaf så käkade vi pizza efter att mamma ÄNTLIGEN kom och hämtade oss. Hawaii = gott. :)
Efter det så letade vi efter olika spel vi kunde spela, och hittade ett jättekonstigt som heter Beat that. Men man var tvungen att vara minst 3, så vi var tvugna att ringa en annan kompis... När hon kom käkade vi typ glass och spelade igenom spelet minst 2 ggr. Det var skittrist spel, inget jag rekommenderar om man inte är grymt flummig...

Men iaf så ska jag åka till en av mina småkusiner imorrn. Han fyller 7 lr 8 tror jag... Heh... Längtar inte. Det brukar sluta med att han sitter på övervåningen och leker med sitt nya lego medans jag, brorsan och min kusins kusin (på andra sidan) spelar Kinect Sports... O.o

Ska typ till en kompis när vi kommit hem, och det ska däremot bli skitkul! ;)

Kram
/Ella

Dag 10 – En låt med ett soundtrack från din favorit film/serie

Haha den va svår! Men tillslut valde jag Muse låt Supermassive Black Hole, som är med i första Twilight-filmen. ;)



Kram
/Ella

Kompis :)

Skolan idag var... tråkig... som alltid... Men inget att deppa för (eller?)! Gick hem till en kompis efter skolan. Va skitkul! Har nt varit hemma hos henne på eeeevigheter! O.o Vi spelade Sims 3 djurliv, va inne på youtube och facebook. Sen tog vi typ en varsin skål chips o tjockade lite... xD

Imorrn kommer en kompis från Nyköping upp hit, och hon ska hänga med mig till Elton (va på bra humör pålle!). Vet inte riktigt vad jag ska göra, men ska nog öva på att få Elton att sluta med att skaka på huvudet i vänster galopp. Önska mig lycka till... Heh...

Kram
/Ella

Dag 09 – En låt med ditt favorit band.

Heh, har inget favoritband just nu, men tar en låt från ett band jag gillade mycket förut. :)



Kram
/Ella

Designen

Designen fixad och klar! Vad säger ni om det då? ;) Jag säger bara "ÄNTLIGEN fattar jag blogg.se..." O.o
Har varit grymt jobbit att koda, då jag suger på det... xD Gud va glad jag blev när det äntligen funkade! :P Nu fattas det bara att ni kommenterar vad ni tycker! ;)

Kram
/Ella

Dag 08 – En låt som du lyssnade på innan den blev "populär".

Fireflies av Owl City. Min kompis visade mig den, och typ fem dagar senare lyssnade alla på den. xD



Kram
/Ella

Hörni!

Ny bloggdesign på g! Orkade nt vänta på att Sanna skulle ta o sätta sig vid datorn, så fixar lite själv så länge. ;) Hinner dock inte blogga nu! Ledsen, jag lovade ju att jag skulle... Men plikten (skolan) kallar (dödar om man inte kommer), så måste verkligen göra mig i ordning o sen dra! ;)

Kram
/Ella

GODMORGON

Godmorgon! Har gjort klart BÅDE headern OCH SO-läxan! :D Jippie! Äntligen slappartid! ;)

Börjar skolan om en timme o tjugo minuter, så ingen brådska här inte. Kommer ett inlägg snart. Ska bara lägga in headern till Lisa och Emelie. :)

Kram
/Ella

Gaah O.o

Jag suger på att komma på saker att blogga om när jag ska sms-blogga, så det blir nt av! xD Sitter just nu och pillar på en header åt Lisa och Emelie samtidigt som jag gör klart det sista på SO-läxan, så ni får bara en bild!

Kram
/Ella

Dag 07 – En låt som påminner dig om din ”första kärlek”.

Hahaha, jag trodde så jäkla mkt på att den första man träffa skulle va den riktiga när man va liten... xD



Kram
/Ella

Sitter utanför engelskan o sover just nu. ...

Sitter utanför engelskan o sover just nu. Musiken va inställd, så vi hade rast 10.45 - 12.50. Seeegt. De borde flytta alla lektioner så vi slutar tidigare ist. Sen efter engelskan har vi 25 min rast innan sista lektionen också. Blöö... plus att min SO-lärare kommer döda mig. xD

Dag 06 – En låt som påminner dig om förra sommaren.

Drog till Götet denna sommaren också o hälsade på kompisarna. Fyfan va man saknar staden! <3 (För er som inte vet, så kommer jag från Götet, men flyttade till Stockholm 2008)



Kram
/Ella

SO

Har ett jobbigt SO-arbete som ska lämnas in IDAG, och jag har skrivit mindre än man ska skriva! O.o Funderar på att ändra textstilen till Comic Sans MS, eftersom den e lite större...

Men GODMORGON annars! :D

Kram
/Ella

Uppdateringen på bloggen...

...ska bli bättre! Ska börja sms-blogga lite när jag är i skolan mm, så ni (nästan) alltid har ngt nytt att läsa. :3 Och snart ska jag få iPhone 4s, och då kan jag mobilblogga lite lättare, eftersom det finns en app till iPhone. :)

Kram
/Ella

Haha

Skulle skriva en liten kommentar till en artikel på svd, men den blev inte så liten. Men här har ni vad jag tycker!
Artikeln hittar ni på SvD's hemsida.

Min kommentar:

Anledningen till att det är så få killar som går på ridskola i Sverige är för att de blir retade om de gör det. Känner själv en kille som hade ridit i ca 7 år, men slutade sedan eftersom han inte orkade med att bli mobbad. Och när vi fick rida med klassen ville nästan alla killar börja rida efter, för de tyckte att det var skitkul.Dessutom är det nästan bara i Sverige som ridning kallas för "tjej-sport" och utövas mest av tjejer. I vissa länder FÅR tjejer inte äns rida, och i andra är det flest killar.

Och sen kan jag hålla med om att denna artikeln var ganska dålig. Den tog inte fram de tuffa och hårda sidorna med ridning. Hästar har, precis som alla andra djur, en helt egen vilja, och om du vill rida kan du inte göra precis vad du vill. Om man har en dragkamp mot en häst, vem vinner? Inte människan i alla fall... 
Dessutom tycker jag att ni som säger att ridning inte ska få skattepengar, som de flesta andra sporter får, borde tänka efter. Ridning är en sport, vad ni än säger. Hästen gör mycket av jobbet, ja, men det är du som får den att göra det. Ju bättre kondition och muskler du har, detso bättre går det. Du får också mycket muskler när du rider.

Och jag såg att någon hade skrivit att media förmörkade ridolyckor. Till det säger jag både ja och nej. Den lilla pubilicitet ridning får består ju mest av ridolyckor. (Om man inte tänker på nyligen, eftersom Rolf-Göran fick Jerring-priset och både han och Patrik Kittel ska vara med i OS) Men det är också sant att de inte tar med varenda liten sak som händer. Kanske är det för att ridsporten är så pass liten i medias ögon, att den inte förkänar det heller?

Själv har jag ridit i snart 9 år, och jag har bara ramlat av 3 ggr. Skadade mig inte någon av gångerna. Jag har aldrig varit med när det har hänt en ridolycka där någon har dött, eller äns åkt in till sjukhuset. Dock vet jag att alla rider, och är i stallet, helt på egen risk. Och de flesta ridolyckor är ryttarens eget fel på ett eller ett annat sätt.

Kram
/Ella

På väg hem från gympan. Snöar asmkt! :D

2012-01-23_14_44 (MMS)

På väg hem från gympan. Snöar asmkt! :D

Dag 05 – En låt som påminner dig om en bästa vän.

Heh, har MÅNGA väldigt bra vänner, men tar två av dem. :)

När jag hör/tänker på Vanilla Twilight, så tänker jag alltid direkt på Lina. :) <3



Och sen tar jag nog Ellinor... :) (Hon kommer hata mig, men hon e galen, så det finns ingen som passar bättre xD)

 

Kram
/Ella

Fullt upp

Har haft riktigt fullt upp denna helgen, därav den dåliga uppdateringen - igen... SKA bättra mig! Promise!

Igår red jag iaf Elton lite sidförande rörelser och lösgörande i ridhuset. Efter det så duschade jag, och började fixa mig iordning för festen (som jag inte nämnt tidigare) som börja 17.00.
Va skitkul där, och jag + två till dygna med att kolla på film o prata hela natten. Är såklart skittrött nu, men det e sånt man får leva med. ;)

Imorse skulle jag ut till stallet och rida Elton igen, men eftersom jag var så trött blev det bara arbete från marken. Det faktum att Elton bara VÄGRADE stå stilla hjälpte inte mot min trötthet på något sätt... Men så snabbt vi kom in i ridhuset var han ganska trevlig. :)

Och sen nästa vecka:

Måndag - Skola, SO-läxa forts.
Tisdag - Skola, stallet o Elton
Onsdag - Skola, ?
Torsdag - Skola, teori
Fredag - Skola, slappa
Lördag - Rida Elton, slappa
Söndag - Kanske träffa kompis?

Kram
/Ella

Dag 04 – En låt som ofta fastnar i ditt huvud.

Someone like you - Adele! LÄTT! :D Kommer på mig själv med att nynna på den hela tiden... xD



Kram
/Ella

Dag 03 – En låt som lugnar ner dig.

Hmm, den var svår... Men bestämde mig för att ta Call me - Shinedown ;)


Kram
/Ella

Dag 02 – En låt som påminner dig om din/dina förälder/föräldrar.

Mamma älskar (älskade?) Peter Jöback, så det blir en låt med hnm åt henne. :)

 

Sen till pappa tar vi:



Kram
/Ella



Dag 01 - En låt som påminner dig om din ex-pojkvän/flickvän.

Well, ganska svårt att komma på ngn bra låt till hnm, men eftersom han gillade Aerosmith ganska mkt och gillade att härma tjejer tyckte jag att den här låten passa ganska bra. ;)

25 låtar

Eftersom bilderna är slut börjar vi med låtar! :D
Dag 01 - En låt som påminner dig om din ex-pojkvän/flickvän.

Dag 02 – En låt som påminner dig om din/dina förälder/föräldrar.
Dag 03 – En låt som lugnar ner dig.
Dag 04 – En låt som ofta fastnar i ditt huvud.
Dag 05 – En låt som påminner dig om en bästa vän.
Dag 06 – En låt som påminner dig om förra sommaren.
Dag 07 – En låt som påminner dig om din ”första kärlek”.
Dag 08 – En låt som du lyssnade på innan den blev "populär".
Dag 09 – En låt med ditt favorit band.
Dag 10 – En låt med ett soundtrack från din favorit film/serie
Dag 11 – En låt som väcker minnen.
Dag 12 – En låt som påminner dig om en gammal vän.
Dag 13 – En låt som påminner dig om din pojkvän/flickvän eller den personen du tycker om för tillfället.
Dag 14 – En låt som får dig att tänka på en person som betyder mycket för dig.
Dag 15 – En låt som fått dig att gråta.
Dag 16 – En låt som får dig att vilja dansa.
Dag 17 – En låt som du gillar men nästan aldrig lyssnar på.
Dag 18 – Första låten du har i din iPod/iTunes.
Dag 19 – Sista låten du har i din iPod/iTunes.
Dag 20 – Din absoluta favorit låt.
Dag 21 – En låt du inte står ut att lyssna på.
Dag 22 – En låt du förut brukade gilla.
Dag 23 – En låt någon har tipsat dig.
Dag 24 – En låt du skulle kunna lyssna på en hel dag utan att tröttna.
Dag 25 - En låt som stämmer in på ditt liv just nu. 

Kram
/Ella

Stallet - here I come!

Well, rubriken säger allt!

Kram
/Ella

Dag 10: En gammal bild


Hahahahaha, hittade en bild från min första tävling EVER! Var en clearround på 0 cm (aa') Ne, men bommarna låg på marken och man skulle trava runt hela banan. Om ni är RIKTIGT snälla kan det kanske komma ut en video på det! :)

Kram
/Ella

Dag 9: En bild på någon du saknar


Saknar Gefja väldigt mkt... :(

Kram
/Ella

O.o

Ledsen för den riktigt dåliga uppdateringen, men jag har typ bara nt tänkte på det.. O.o
Iaf så red jag ut på Elton igår kl. 22.30... Kallt och mörkt, men faktiskt ganska mysigt. :) Red en bit längs vägen, o det var typ jättehalt! Tur att Elton hade broddar, för annars hade vi säker halkat hela tiden! Sedan har jag bytt ridgrupp på ridskolan, så rider inte på onsdagar längre. Kommer kännas GRYMT tomt... O.O
Men rider kl. 19.00 på torsdagar ist. Trevligt, trevligt. ^^

Om det bara skulle vilja komma lite mer snö, så kommer jag fota Sanna och Pulz. Sedan skulle jag även börja hjälpa henne med hoppträning till sommaren. :P Ska även fota henne + Beljano tror jag?
Hoppas även på att få följa med till Svinninge gård och fota Jennifer och Ellinor på en träning. Föresten så ska deras nya blogg snart sätta igång! :D Längtar skitmkt till de! Vet redan på ett ungefär hur bloggdesignen kommer att se ut, och den e skitsnygg. Ni hittar dem just nu på www.hestcrew.blogg.se.

Ska få provrida en annan häst på Broknäs, men chansen att jag kommer bli medryttare på hnm är mkt liten. Vet inte så mkt om hnm, men han är 16 år gammal, fux med stjärn och heter Tito. :3
Uppdatering om det kommer när jag har testat hnm! ^^

Kram
/Ella




Dag 8: Den nyaste bilden på din häst


Dålig kvalité, men det e en mobilbild från klockan 23 igår. :)

Kram
/Ella

Jerring-priset

Nu ska vi FIRA! ROLF-GÖRAN TOG JERRING-PRISET! Och det var en ÖVERLÄGSEN seger! Trodde faktiskt att Marcus skulle ta det till sista minuten... Jävlar va glad man blev! :D

















Hästar - Casall La Silla, Kiara La Silla, Quintero La Silla och Ninja La Silla. (Ej i ordning) Bilder från Google

Kram
/Ella

Dag 7: En bild där du är som allra lyckligast


När Lisse (Eltons hagkompis) litade tillräckligt på mig för att ligga kvar när jag kom nära! <3

Kram
/Ella

Dag 6: En bild på dig och din häst när i rider dressyr


Haha, brukar nt bli fotad när jag rider, och ville nt ta samma bild igen... ;)

Svar


Svar: Ja, det är Jenny och henns häst Savoy, som står på min ridskola. Jenny är även ridlärare där. ^^

Kram
/Ella

Sitter just nu på McDonalds och halvsover....

Sitter just nu på McDonalds och halvsover. Affärerna stänger 18.00 och filmen börjar 20.40, så vi får sitta här i 2 h o 40 min typ... O.o Ska se filmen New Year's eve. :) kram /Ella

...

*rubrikbrist*

Sitter just nu på hästen! (aa') Eller så är jag bara i stallet innan jag börjat rida, man vet aldrig! ;O
Ne, men detta är ett tidsinställt inlägg... Haha.

Kram
/Ella

BILDBOMB :D

Well, sort of a bildbomb iaf... xD Helt random bilder!


Fotat med mobilen vid "Släpan" när jag var ute och gick med Elton. Redigerad i mobilen. (Texten=psd)

Tagen i skolan på en Profil-lektion. (Elevens val)

Min sommarhäst Gefja. :) (2011)

Jag och Gefja.

Prästkragarna i hagen brevid Gefjas.

Littla, en islandshäst, som också var med på ridlägret.

Haha, vi skulle smörja all utrustning i regnet på en veranda. (med tak, som tur var...)

Jag och Hibichza (venne hur hon stavas? xD) när vi var uppe och red i Piteå sommaren -10

Samma sommar med samma pålle, fast efter ridningen. (Jäklar vad liten man va O.o)

Sist, men ABSOLUT(!) inte minst så har vi en annan häst som stog i det stallet där Hibichza stog. Han var 189 i mkh har jag för mig! xD

Kram
/Ella

Kom på...

Kom på att jag visst hade bättre failbilder! Så ska nu ladda upp en bättre bild till dag 2!

Kram
/Ella

Dag 5: En bild på dig och din häst när ni hoppar


Första ggn jag hoppade med Gefja! (OBS: Det var första ggn med henne + att det var en liten med en shettis, och det var tredje ggn hon red. Därav de låga hindret.)

Kram
/Ella

Tråkig dag i skolan... igga de konstiga or...

roterad (MMS)

Tråkig dag i skolan... igga de konstiga orden. Vi hade svenska och skulle komma på ordspråk, typ stark som en oxe, flitig som en myra mm... xD mer+ dagens bild kommer strax! ;) Kram /Ella

Kom hem från stallet nyss och ska strax ho...

Kom hem från stallet nyss och ska strax hoppa in i duschen. Jag funderar på om jag mår riktigt bra i skallen just nu... jag har inte sovit på över 32 h, men är inte ett dugg trött. Men jag har ju alltid vart lite småkonstig, så det spelar nog nt stor roll. Men hinner nt blogga nu, så det får bli mer om ridpasset imorgon. :) Kram /Ella

Sömnlösa nätter

Inatt sov jag nt ett skit, vilket gjorde att jag var helt död på morgonen. Jag va jättetrött! Men fick inte sova ngt när jag väl hade gått upp, för då skulle jag inte kunna sova nu ikväll.

Annars ska jag till stallet nu. Ska testa en ny ridgrupp, då jag kände att den gamla inte riktigt funkade längre.
Känner 3 st i den nya ridgruppen, och det är Klara Mellquist (www.hastmuppeen.blogg.se), Clara Sturk (som går i min klass för övrigt) och Nike (som gick i min förrförra ridgrupp). Ska bli skitkul, men måste dra nu.

Kram
/Ella

Dag 4: Två hästminnen du aldrig glömmer

Mitt första minne är min första sommarhäst, Gefja. Kommer nog aldrig att glömma henne...


Foto: Jag ^^

Och mitt andra är den lilla envetna shettisen Dio, som la sig ner 7 gånger på en lektion när jag hade honom... Var tvungen att hoppa av varje ggn. xD Never ever att jag glömmer de!


Foto: Stora Höga Ridklubb, www.storahogaridklubb.se

Dag 3: En fin bild på din häst


Min FD medryttarhäst, Elton, som jag fortfarande rider ibland. :)

Dag 2: En rolig bild på din häst

Jag letade riktigt länge, men jag är inte särskilt bra på att behålla failbilder... (aa') Men hittade en som va lite failad, eftersom Gefja egentligen ska kolla... Kollade lite mer noggrant och hittade mycket bättre failbilder! ;O Så här har ni!


Gefja (uttalas Gewja, för de som undrar), som var min sommarhäst sommaren 2011. :)

Kram
/Ella

...

Ledsen för att det inte blev ngn uppdatering igår, men slappade hela dan, så jag orkade inte...

Men iaf. Igår satt jag och kolla på TV från 10.00 till 13.30. Kollade bara på Rob & Big, eftersom det var maraton på de på MTV. ;) Skitkul, tills de började visa samma avsnitt om igen... Eftersom jag hade tråkigt så spelade jag typ sims resten av kvällen, och glömde totalt bort att blogga innan det blev för sent!

Imorse va jag skittrött när jag vakna, men gick till skolan iaf. Kände mig febrig och trött senare, så jag fick tillåtelse att gå hem. Bra start på vårterminen? Nope...

Men funderar på att sova nu..

Kram
/Ella 

Patch tool

Sanna visade mig en sak man kunde göra med Patch Tool i photoshop, så jag skulle testa nu här hemma. Men jag har ett annat photoshop (Cs5) än hon har (Cs2), så det funka inte riktigt för mig. Men ist så började jag testa mig fram, och det blev såhär:



Utgångsbilden ser ut såhär:


Bilden är från bilder.alltinggratis.se

Redigeringspyssel

Hade lite tråkigt, så jag passade på att testa nya Adobe Photoshop Elements 10, som jag laddade ner testverisionen av i morse.


Blir litet, jag vet. Men vad tycks? Bättre/sämre? Bil fotad av mig. (Kom på nu att jag glömde ta bort människan i bakgrunden, så ignorera henne, tack Fixade problemet med personen i bakgrunden!)

Kram
/Ella

Dag 1: En bild på din favorit häst/ponny


Jag och Träfallet's Bisquit (som står på min ridskola) i en liten klubbdressyr-tävling <3

Tänkte

Tänkte testa en sån här:

Dag 1: En bild på din favorit häst/ponny
Dag 2: En rolig bild på din häst
Dag 3: En fin bild på din häst
Dag 4: Två hästminnen du aldrig glömmer
Dag 5: En bild på dig och din häst när ni hoppar
Dag 6: En bild på dig och din häst när ni rider dressyr
Dag 7: En bild där du är som allra lyckligast
Dag 8: Den nyaste bilden på din häst
Dag 9: En bild på någon du saknar
Dag 10: En gammal bild

Så det börjar i nästa inlägg! ;)

Kram
/Ella

Veckan som kommer..

Såå, detta är veckan som kommer!

Veckoplanering vecka 2 -
Måndag: Sooova (inga föräldrar hemma för att väcka en...)
Tisdag: Skolan startar, rider Elton
Onsdag: Skola, kanske sista ggn i min gamla ridgrupp
Torsdag: Skola, sen vet jag inte O.o kanske slappa lr va en kompis. Eller gå på biooo..
Fredag: Skola, ??
Lördag: Leedig, Elton, kanske kompis
Söndag: ??

Well, ganska många dagar jag inte är 100% säker på, men det är svårt. :)

Kram
/Ella

Kallt

Sorry att jag inte uppdaterar förrns nu, men har vart ganska upptagen.

Skrittade ut barbacka på Elton, jättemysigt. Hade en filt på honom som jag satt på. :) Men mina fötter dog. De frös ihjäl. Det va askallt! ;O

Efter det så drog jag till en kompis och vi såg på film. Tror den hette 'Step up 2 the streets', men är inte säker. Och 2:an är som i to. Den var dåligt gjord, men själva idén var bra. :) Sedan gick vi och hämtade deras hund som hade varit borta hos en annan person över dagen.

Just nu har vi gäster, så måste dra!

Kram
/Ella

Stallet

Känns som man ska till skolan, så tidigt som man måste upp. Men nepp, ska till stallet! Ska rida Elton barbacka för första ggn på ett tag, men det e bara kul. ^^

Bloggar mer när jag kommer hem; om jag hinner dvs, ska träffa kompisar. ;)

Kram
/Ella

Hoppläger i Sydtyskland

Funderar på att samla ihop tillräckligt med pengar för att dra till Sydtyskland på hoppläger 2013 lr 2014. Allt beror på hur mkt jag hinner samla ihop, för det kostar 5400 för en vecka och 10300 för två veckor. Och sen måste jag hitta en kompis som vill med, och som hinner spara ihop lite pengar... Hah, kommer ta ett tag kanske.

Men det verkar som ett jättebra ställe iaf! De har ett stuteri med 100 holsteinare (shiit O.O) och får ca 20 föl varje sommar. Ska lätt ta med kameran om jag ska dit! ;O
Man rider 9 pass på en vecka (hoppning/markarbete) + en uteritt. Kommer typ vara mkt variationer på hoppningen, med bl.a. gymnastikhoppning, cavaletti och banhoppning.
Läraren talar perfekt engelska och tävlar i svår hoppning(!) 



Sen såg jag nu att Rolf-Göran Bengtsson är VÄRLDSETTA I HOPPNING! Det e ju grymt! Han har gått om Eric! Hoppas bara att han stannar där nu! ;)
Klicka på bilden för att se bevis!


Kram
/Ella

Söker...

...En ny medryttarhäst nu. Kommer sluta ta hand om och rida Elton så snart hans ägare har hittat en ny medryttare. Men jag börjar leta nu anyway.. ;)
Så jag söker väl en D-ponny som jag eventuellt även kan börja tävla lite smått på. Men det kan jag ta i ett annat inlägg. :)

Nu håller jag på att städa hela rummet. Och då menar jag verkligen HELA. Typ vårstädning + varit borta en vecka-städning. Bara jag som hatar att städa? Hoppas inte de... Jag gillar mer att va med kompisar lr ngt. xD

Imorrn kommer en kompis från Nyköping upp. Hon var med när vi var i fjällen och jag träffar henne vanligtvis en vecka per år (alltså i fjällen..), men nu blire mer! :D Kul, kul.

Ska även upp tidigt på morgonen och rida Elton. Funderar på att rida lite barbacka lt ngt. Alltså inget speciellt. ^^ Sen har jag ställt in mig på att göra SO-läxan på söndag, men jag venne om jag orkar. xD Men skolan börjar nt förrns på tisdag, så lite lungt e de.

Men nu ska jag fortsätta att städa. Bye!

Kram
/Ella

Ps. Internet Explorer vann, så använder det mer nu! :D Ds.


Jag och Elton i somras. OBS; oredigerad! Och bilden tillhör mig, så INGET stjälande. :)

Explorer vs. Chrome

Så, ska se om det funkar bättre i Internet Explorer än vad det gör i Google Chrome, så detta är bara ett testinlägg.. ^^' Ni måste inte läsa om ni inte vill...

Iaf... Ska bara påminna er.. Snart börjar skolan! Blöö för det.. Stoor diss... Längtar till sommarlovet! D:

Vill dessutom ha en sommarhäst, och om jag inte kommer ha en i år, så drar jag till Öland. Tydligen så är det en som bor nära mormor och morfar som har hästar. Jag undrar hur jag har missat det tidigare? *osmart*
Ska iaf få rida på dem då.

Och här var det slut på det korta testinlägget..

Kram
/Ella

-.-

Hade skitkul hos Sanna och vi typ skrattade ihjäl oss... Satt först vid datan i typ 20 min, och sen gick vi ut och fotade. (hennes kamera, så jag har nt bilderna..) Men vi gick in igen ganska snabbt, eftersom det blev iskallt om händerna + att det började snöa... Sen gick vi in o satte oss framför tv:en och åt lunch. Billys pizza (aa') Efter det typ satte vi oss framför datan i 10 min till och sen spelade vi kort i en evighet. Fast vi garva mer än vi spelade kort... O.o
Iaf så ringde pappa typ 10 i fem och sa att jag skulle hem för vi skulle till stallet. Ja tänkte 'stallet? Jag har nt sagt att jag ville ha Elton (min medryttarhäst) idag?' men sa inget och åkte snällt (eller surt) hem... När man kommer hem säger man de där orden, och mamma kommer på att hon hade tagit fel... Hade hnm på torsdagar förut, men har hnm på tisdagar ist nu. Blev skitsur, men kunde ju nt direkt åka tbx till Sanna, för de skulle ta mig typ 20 min, och skulle ändå typ behöva åka hem sju..

Så nu sitter jag här vid datan igen... Lyssnar på musik och redigerar bilder. Kl åtta börjar ett program jag ska se, men har inget att göra innan/efter..

Kram
/Ella

Bara för att man längtar så mkt till sommaren~

Kompis

Well, well.. Ska nu duscha och sen dra till en kompis på Rindö! Ska till Sanna, som ni antagligen vet vem det är nu.. Men ska länka iaf! ^^

(klicka på bilden för att komma till hennes blogg.) Bild © av mig. Bara jag och Sanna har tillstånd till att använda den. (Samma med den förra länken)

Men ska duscha nu, och sedan kolla bussar till Rindö. Syns!
Kram
/Ella

Jippe! Inga problem, om man inte räknar me...

Jippe! Inga problem, om man inte räknar med att mina tummar var allmänt glapp.. O.o aja, det e sånt man överlever. Bloggar mer när jag kommer hem. Kram /Ella

Morrn, morrn alla sömntutor! Jag ska strax...

Morrn, morrn alla sömntutor! Jag ska strax till sjukhuset för att ta bort gipset och de ska typ kolla på min tumme. xD detta e vad som händer: om ledbandet är av= sy. Om det inte är av= antar att jag får åka hem. Hoppas på det andra! Håll tummarna! Kram /Ella

Lalalalalalaaaa

Sitter just nu och skriver på en novell som jag inte vet varför jag började på... Dessutom har jag låten Ohio (Come Back to Texas) i skallen och kan nt få bort den. O ja, jag vet att jag är konstig. O.o Men tänkte iaf ge er texten till den. ^^

She said she needed a break
A little time to think
But then she went to Cleveland
With some guy named Leelan
That she met at the bank

There's nothing wrong with Ohio
Except the snow and the rain
I really like Drew Carey
And I'd love the Scene, the Rock n' Roll Hall of Fame

[Pre-chorus:]
So when you're done doing whatever
And when you're through doing whoever
You know Denton County will be right here waiting for you....

[Chorus:]
Come back to Texas
It's just not the same since you went away
Before you lose your accent
And forget all about the Lonestar State
There's a seat for you at the rodeo
And I've got every slow dance saved
Besides the Mexican food sux north of here anyway

I think I made a mistake
It's not that easy to take
She went to make a deposit
Then she cleaned out her closet
Guess I'll sit here and wait

For her to come back home (I'd wish you come back home)
It shouldn't take very long (so long so long)
I bet she misses the sunrise
And Mrs. Baird's fruit pies but I could be wrong

[Pre-chorus]

[Chorus]

Troy Aikmen wants you back
Willie Nelson wants you back
NASA wants you back
And the Bush twins want you back
And Pantera wants you back
And Blue Bell wants you back

I got a premonition
I'm taking a petition
And the whole state's gonna sign

Come back to Texas
It's just not the same since you went away
Before you lose your accent
And forget all about the Lone Star State
There's a seat for you at the rodeo
And I've got every slow dance saved

Come back to Texas
It's just not the same since you went away
Before you lose your accent
And forget all about the Lone Star State
There's a seat for you at the rodeo
And I've got every slow dance saved
Besides the Mexican food sux north of here anyway
Besides the Mexican food sux north of here anyway
Besides the Mexican food sux north of here anyway

O ja. Den är konstig. Inget nytt. ^^' Tog mig dessutom ett ganska långt tag att få fram texten, då jag bara hört den och aldrig vetat vad den heter. xD

Kram
/Ella

Woop woop

Hallåå alla skitungar där ute! Haha somnade 5.00 imorse så jag e typ skittrött.. Men får överleva, för snart kommer min kompis hit! Har typ inte träffat henne på ja venne hur lång tid! :D Ska snart hämta henne vid färjan.
Sitter annars och letar information om Maya-folket till en SO-uppgift... Blöö.. Det bästa jag har hittat hittills e väl att de uppfann nollan.. xD De var alltså bättre matematiker än grekerna och romarna! Och sen vet ja ju att deras kalender slutar den 21 december 2012, men vem vet inte det efter att ha sett filmen 2012 liksom?
Men aja, ska ner till färjan.. Syns!

Kram
/Ella

Är just nu i stallet och har gett min medr...

Är just nu i stallet och har gett min medryttarhäst mat, och Nina som rider imorgon kommer få en pigg häst att tampas med, eftersom han har stått i två dar... Kram /Ella

Detta är mitt första sms-inlägg! :D men de...

Detta är mitt första sms-inlägg! :D men det kommer inte bli långt, då jag bara testar. ^^ Kram /Ella

Sanna Johansson...

äger fett! Fast hennes bloggdesign är nere just nu.. Stört, men vi skyller på blogg.se! ;)

Klicka på bilden! Det är en länk till Sanna's blogg! :)

Kram
/Ella

Morrn morrn ;)

Eller kanske e det inte morgon längre... Vaknade 11.40 idag, och har inte gjort ett skit hittills.. Duktigt va? (aa') Funderar på att ringa en kompis och se om hon vill göra ngt, och kanske sova över.. (trots att jag kom hem igår xD) Fast läste hennes blogg nu och såg att hon dragit till Täby Galopp för att vara med när de mäter två hästar... Så kan det gå! Fast hon e kanske hemma nu.. Ska ringa iaf. ^^

Iaf så har jag inte en jävla aning om vad jag ska blogga om idag.. O.o Håller på att ladda ner en film. 2012 doomsday heter den. Och jag lovar er att det inte är filmen 2012, utan en annan som typ handlar om samma sak.
<--Den jag laddar ner   <--Den som gick på bio för ett tag sen

Så nu e de filmtajm!
Kram
/Ella

Wa wa waaaa

5:e inlägget! ;O STOORT! :D Har nu lagt in lite länkar till olika bloggar, bl.a. kompisars bloggar och bloggar jag läser då och då. Care to look? ;) LÄSVÄRDA!

Funderar just nu på att göra något... Frågan är kanske bara vad? Kanske sova? (Gick upp tidigt i morse och åkte bil typ hela dan.. O.o) Kanske läsa igenom flera bloggar? Kanske ska lägga ut några sanningar som kanske nt äns minna kompisar vet? ;O Ne, men ärligt.. HAR INGEN ANING!

Iaf.. Längtar grymt mkt till 15 januari och 14 februari. Gissa varför? Annars kanske det inte kommer upp.. (wa wa waaaa) Eller så kommer det imorrn! :D Vem vet?
Och för er som undrar.. Vet att designen som jag har på bloggen just nu ser puckad ut och menyn är längst ner, men det är bara att stå ut, för min kompis håller förhoppningsvis på med den nya. Eller så ska hon göra den senare, för hon har ca 5-6 beställningar just nu... O.o

Imorron ska jag antagligen vara lat och göra... Ingenting.. Eller så ringer jag en kompis och vi drar ut o gör ngt.. Funkar de me! ^^

Kram
/Ella

PS; kommer använda horisontlinjer tills blogg.se går med på att jag vill ha mellanrum mellan raderna... DS

Hata blogg.se

Bara mina stycken som inte blir av? Trycker på 'enter' så den byter rad, men sedan när jag trycker på spara och publicera så försvinner dem! Funkar bara ibland. Jävligt störande.... :S Någon som vet hur man kan fixa det? Tacksam för hjälp!

Kram
/Ella

Duktiga kompis!

Kom på att jag har vunnit en bloggdesign av min kompis Sanna Johansson på www.hstliv.blogg.se! Så tänkte passa på att ta ut den då jag suger på att koda. ^^

Annars har min dag sett ut så här: Vaknat. Käkat frukost. Städa hela stugan. Packa in saker i bilen. Åka bil. Åka bil. Åka bil. Matpaus. Åka bil. Åka bil. Åka bil. Åka bil. Släppa av en person som åkte med oss. Åka bil. Åka bil. HEMMA! :D Sådär hyffsat kul... NOT.. Menmen, det kan man leva med! Just nu sitter jag i mitt egna(!) rum och lyssnar på musik och är inne på fb. Bättre kan man inte ha det!

Kram 
/Ella

Alla härliga och glada människor!

Time to smile! Ett gott skratt förlänger livet! Inte hört talas om det? Dags att skratta mer då! ;)

Ne, men känner mig ganska hjälplös just nu, och jag skulle verkligen behöva skratta lite...
Vi åkte till fjällen för några dar sen (Är fortf. där), och jag skulle åka alpint med några kompisar. På andra dagen ramlar man i backen och tummen hoppar ur led (fast den hoppade tbx av sig självt!) och ett ledband kanske är av. Om det är det kommer jag behöva sy när vi kommer hem. Inte kul... Men. Tänkte presentera mig själv kanske?

Jag som sitter här bakom skärmen heter då Ella och är 13 (snart 14) år. Jag fyller år på den 14 februari (alla hjärtans dag, för de som inte orkar tänka) och är ganska lång, 173cm. Mina intressen är hästar, kompisar, foto, design och självklart MUSIK! <3 Jag rider på ridskola 1 ggn i veckan o på min medryttarhäst 2 ggr. Min medryttarhäst är ett svenskt halvblod på 17 år som e brun med en gigantisk stjärn. Mer info om hnm kommer senare..
Men iaf så vet ni lite nu! ;O

Kram
/Ella

Designen på G :D

Ja som ni vet så har jag inte varit aktiv, och det är för att jag inte hade tänkt att ta tag i bloggen förrns nu. Och som ni ser så är designen på G! Ser det helt puckat ut så är det för att jag inte är bra på att koda och jag är inte klar. ^^

Och som ni kanske också har märkt så är det 2012! Så gott nytt år och god fortsättning! ;)
Kram
/Ella
RSS 2.0