Var ju som sagt var i Oskarshamn förut. Bl...

Var ju som sagt var i Oskarshamn förut. Blev ett par jeans och ett linne från jc. Snyggia ;) Annars har det blivit ändrade planer. Åker hem på lördag ist för söndag, så får en lov-dag hemma. Fär se vad vi gör då. ;) Just nu sitter jag o solar igen. Har börjat bli liite brun och har fått några fräknar. Brukar dock inte få många. ;)

Är på väg till Oskarshamn för att få min f...

Är på väg till Oskarshamn för att få min födelsedagspresent, nämligen en dags shopping. Sen när vi kommer tillbaka ska vi göra samma sak som vi gjorde igår = sola. Om vädret tillåter d.v.s. :) Igår hade vi 23 grader i solen och 12 i skuggan, blir förhoppningsvis varmare idag. Ändå ligger isen fortfarande kvar, vilket är väldigt konstigt... ;)

Än så länge har jag inte gjort ett skit id...

Än så länge har jag inte gjort ett skit idag. Typ tittat på tv hela morgonen. Ska käka om en kvart o sen försöka komma ut lite. Förhoppningsvis håller isen till på söndag eller längre, fast i det skicket så hydrokoptern kör fast, så jag slipper åka hem då. Skulle gärna vilja stanna här en vecka till. :) Men tyvärr så kommer det nog inte funka, för isf finns det en svävare i närheten som kan ta oss över... Aja..

Haha, det kom inga örnar. Vi lyckades bara...

Haha, det kom inga örnar. Vi lyckades bara skrämma iväg en när vi kom dit. Men iaf så kollade vi på världscup hoppningen innan vi stack iväg på middag. Hann bara se t.o.m Rolf-Göran, men såg sedan på fb att Marco Kutscher vann. Nu på morgonen åkte jag långfärdsskridskor, men isen började knaka, så paranoida jag åkte tillbaka igen. xD Plus att kängan som man skulle ha på sig gick sönder, så jag ramlade en ggn. Men för övrigt så tycker jag att det var ganska bra gjort för första gången jag åkte! ;) Nu ska vi strax kila ut en sväng med hunden och sen ska jag antagligen vara så slö att jag sätter mig framför tv:n. :)

Sitter beredd med kameran o väntar på att ...

Sitter beredd med kameran o väntar på att en havsörn ska komma. Ska försöka fota dem, men det var år sedan jag använde en kompaktkamera, så vi får se hur det blir...

Har varit här nästan en hel dag nu, och ha...

Har varit här nästan en hel dag nu, och har hunnit se tre rådjur och tio havsörnar. Havsörnarna hade typ hittat ngt djur som hade gått igenom isen och drunknat o sedan frusit fast, så därför såg vi så många. Tyvärr ligger kameran kvar på bordet hemma och min mobilkamera suger, så tror inte det blev något av bilderna... men annars kommer det andra bilder på vinö mm upp när jag kommer hem igen. :)

Just ätit semla och druckit te till frukos...

Just ätit semla och druckit te till frukost. Ska strax fixa mig lite, och sen 9.30 ska vi åka vidare till misterhult. Därifrån kommer vi ta hydrokopter ut till ön. :) längtar massor, eftersom det är grymt mysigt där! Men det kommer bli halvtaskig uppdatering så länge... Kram!

Sitter just nu på McDonalds i Nyköping. Sk...

Sitter just nu på McDonalds i Nyköping. Ska käka en burgare innan vi drar vidare ner till Västervik, där vi ska stanna för natten. :)

Waiting for the end to come, wishing I had strength to stand.

Well, orkar typ inte sammanfatta gårdagens ridning... Hehe. Kan bara säga att det gick grymt bra och att jag blev väldigt trött efter att ha ridit två hästar. xD

Sitter och kollar på lite urb-videor och ska strax börja packa. Ska ju dra iväg till småland imorrn. ;) Funderar även på om jag ska köpa en påse godis som jag kan ha i bilen på vägen dit...

Kram
/Ella

This time was different, felt like I was just a victim.

Hinner inte skriva det nu iaf. Sorry! Men imorrn på morgonen ska jag nog hinna slänga ihop det, så ha tålamod! ;)

Kram
/Ella

Kom nyss hem efter att ha ridit Elton och ...

Kom nyss hem efter att ha ridit Elton och Toddy. Fick lite mer information om Toddy, så vet nu att han har tävlat 1,30 som högst. Han har dock lite för kort rygg för att klara oxrarna när det blir högre. Längre inlägg om ridpasset kommer efter att jag har duschat. ;)

I'm losin' grip, what's happenin'?

(Har alltid svårt för rubriker, så kommer börja ta meningar ur låttexter istället.)

Hade bara det normala schemat halva skoldagen idag. Vid tolv skule alla gå till sina hemklassrum och skriva sitt eget schema till resten av dagen. Jag har redan gjort allt jag ska och jag orkar inte plugga till prov, så jag såg på film och läste istället. xD Trevligt, trevligt...
Efter skolan gick jag hem till en kompis och visade henne hur/var man röstade på Pewdiepie till King of the Web, vilket är en tävling för u2b:are där man kan vinna 7,500 dollar. Pewdie kommer att skänka allt till WWF, och han äger som u2b:are, så därför lägger jag(och min kompis) alla mina röster på honom.

Har fixat mina kompisars blogg igen. Helt ny design + idé., så det är typ allt jag har pillat med hittills nu ikväll. Ni hittar dem HÄR!

Kram
/Ella

Nackspärr

Blev inget inlägg igår heller, eftersom jag fick nackspärr och där med dataförbud. Får egentligen inte sitta vid datan nu heller, men måste ju uppdatera ngt!

I skolan idag fick vi se på en pantomin teater som heter Charlies unge. Inte så jättebra, ocm man frågar mig, men jag är säker på att den riktiga av Charlie Chaplin är MYCKET bättre, då jag sett en av hans filmer.
Sedan på gympan kunde jag inte vara med p.g.a. nackspärren, så jag var tvungen att gå ner till kanotklubben och tillbaka. Inte kul... -.-

Kram
/Ella

Soooorryyy!

Ingen uppdatering igår(eller i förrgår...)! Var i Romme och åkte skidor med skolan. Gick upp typ 5.15 och bussen gick 6.45 från skolgården. Vi kom hem typ 19.30... Heh, lång dag eller vad? I bussen på vägen dit pratade vi lite, men så mest på film. På vägen tillbaka typ var vi helgalna! Vi skrek 'Dah-ih-ah', lät som olika djur och sjöng Fest hos Mange samtidigt under ungefär hela resan. Vi kastade även godis på varandra... Heh... xD Tror inte att busschaffören gillade oss... Han dampade och tvärnitade bussen för att 3 st stod upp.. :P

Jag och min kompis som jag satt brevid i bussen lyckades käka upp 20 klubbor, 1 godispåse, 1 burk med annat godis och 2 kexchoklad under resan.
Jag tappade en av mina stavar när vi åkte tvåstols-liften (som förövrigt gick i ½ m/timme), så jag fick åka med en stav typ halva dagen. När vi sedan i slutet av dagen tog den liften igen, så såg vi staven och åkte ner och hämtade den. xD

Vi åkte även lite i den grymt tråkiga gröna backen, eftersom en av mina kompisar håller på att lära sig åka snowboard, men annars åkte vi bara i de svarta och röda. :3 Hade grymt kul!
Till lunch blev det pasta och skink-sallad och en Billy's pizza.

Sen vidare till dagen...

Provred Toddy idag, och det gick jättebra. Han var grymt fin att rida, men vi bestämde att jag skulle testa honom en gång till innan vi bestämde oss. Fast jag har ju redan bestämt mig. (aa') Toddys halvägare/ägares syter Karin(som tar hand om honom nu, eftersom Toddys ägare är i Sydafrika) är tydligen hopptränare, så jag ska dessutom få 4 gratis hopplektioner på Toddy. Längtar!
Efter det så red jag Elton. Blev lite taxeringsträning, och jag fick tips av Karin så det gick jättebra de me. :P

Kram
/Ella

Hata internet! -.-

Skrev ett långt inlägg. Internet dampa. Allt försvann. Jag blev sur.
Det var vad som hände nyss... :/ Och jag orkar inte skriva om...

Kram
/Ella

Joy

Under ridpasset märkte jag att Toddy och hans ägare kom, så när vi var klara bestämde vi att jag skulle testa Toddy på lördag. Längtar asmkt! ;)

Sitter just nu på hästen och planerar ridp...

Sitter just nu på hästen och planerar ridpasset. Har lagt ut lite cavalettibommar som vi kommer att använda oss av. Kommer nog bli mest lösgörande. :)

Halvtaskig

Har varit halvtaskig uppdatering den senaste veckan. Grymt ledsen för det, men har haft fullt upp. :3 Fast det finns ingen riktig bortförklaring, eftersom jag alltid kan lägga in åtminstånde ett litet inlägg eller sms:a.

Just nu sitter jag och käkar choklad från ett plantage på Tobago, där jag har varit! :D Planerar inför lördag, då en kompis kommer hit och vi ska se på film hela kvällen! Har huset för oss själva. ;)
Mer kommer efter att jag har varit i stellet. ;P

Kram
/Ella

14

Fyller 14 år idag! :D Fick 2300:-, en dataskärm, biokort, choklad, trisslotter mm. Grymt nice! Kan ÄNTLIGEN köpa de Bocajridstövlarna jag har velat ha så länge!

Annars har det inte häst så mkt. Grät lite i lördags kväll, vilket jag inte nämnde här(vet inte varför...). Det är nämnligen 2 år sedan min kompis dog. I lördags var det exakt 2 år. Saknar hnm så grymt mkt att det inte är klokt! Önskar att man åtminståde kunde fått träffa hnm en sista ggn, eftersom jag flyttade hit till Stockholm. :(

Kram
/Ella

Idag

Har jag inte gjort mkt. Förutom att när jag gick hem från gympan kom jag på att jag hade glömt mobilen efter halva vägen, och sen när jag hade kommit hem kom jag på att jag hade glömt väskan också. Fråga mig inte hur jag lyckades, för jag antar att det bara är en speciallitet jag har. xD

Imorgon kommer jag behöva gå upp hyfsat tidigt, eftersom jag fyller år, men det är inget emot fredag. Kommer behöva gå upp typ 05.15 lr senast 05.30, för alla som ville skulle få åka till Romme. Nästa hela min klass ska dit. :)

Kram
/Ella



GoDmOrGoN

Jag e skitglad, för jag har fått en till skärm till datorn (fick den igår) så nu kan jag göra två saker samtidigt utan att stänga ner flikar, program mm. :) Funderade på att dra till Svinninge utan att mina kompisar visste om det, men kom fram till att det inte var en så bra ide, eftersom det ändå är ett privatstall. Så kommer antagligen bara slappa idag! ;)

Kram
/Ella

Dag 25 - En låt som stämmer in på ditt liv just nu.

Eeeh... Ja... Venne riktigt. Jag är sämst på att veta hur jag själv känner, så blir ingen låt. Tyvärr :P

Kram
/Ella

Äntligen!

Hestcrews nya blogg är öppen! Ellinor, Jennifer och Lovisa har minskat ner till Ellinor och Jennifer, + att de har flyttat bloggen till DENNA blogg! Grymt nice! Designen på deras blogg är gjord av Sanna, och bilder från mig, Sanna och dem. :) De ni!
Rekommenderar verkligen denna bloggen!


Jennifer

Ellinor
Och detta är nog det mest länkfyllda inlägg jag någonsin haft! O.o

Kram
/Ella

Skrittar av Elton efter ett ganska hårt pa...

Skrittar av Elton efter ett ganska hårt pass. Övade ganska mycket galoppfattningar för att öka muskelaturen i bakbenen. Även lite skänkelvikningar som uppvärmning. Gick bra, så jag avslutade med att rida LC:2 en ggn. Ska snart gå in i stallet o sadla av, sen åka hem, dusha, käka o slappa. Kl 16.00 drar vi till farsta till min kusin. :)

Dag 24 – En låt du skulle kunna lyssna på en hel dag utan att tröttna.

Oj... Heh... Det finns MÅNGA låtar jag kan lyssna på en hel dag utan att tröttna... Om jag bara sätter på en låt så kan jag fortsätta lyssna på den i flera dar utan att tröttna... :3



Kram
/Ella

Snart

Snart ska jag till stallet. Eller rättare sagt 9.30 lr 10.00. Är inte säker. xD Sen ska jag till min kusin. Vi ska fira hennes, mormors och min födelsedag, för vi fyller år så nära varandra. (kusin: 12:e mormor: 13:e jag 14:e) Men av alla tre så har ju jag den bästa dagen, va? (aa')

Är ensam i stallet idag, så det blir inga bilder. Men det är ju ändå mulet, så¨det spelar inte så stor roll. xD Ska väl öva lite på böjningen, eftersom Elton alltid är jättestel i högersidan och lite stel i vänster. Ska se om jag träffar Toddys ägare, så jag kan passa på att bestämma dag för provridning.

Kram
/Ella


 

Inget

Haha, fattade nt riktigt de koderna jag hittade, så det blev ingen uppdatering på designen just nu. Men håll er uppdaterade, för det kommer att komma senare!

Kram
/Ella

OBS!

Kommer att testa lite olika kodningar framöver, och därför kommer bloggen att se helt puckad ut. Men ni får stå ut, om ni vill att den ska bli snyggare! :P

Kram
/Ella

Går just nu omkring på coop o funderar på ...

Går just nu omkring på coop o funderar på vad jag ska köpa. Blir antagligen ett paket Risen och en Schweppes Tropical fusion. :) Även ett paket dextro, så man kan ta en innan provet nästa vecka. Kram /Ella

Dag 23 – En låt någon har tipsat dig.

Lina tipsade mig om denna låten. Tycker att den är ganska bra. :)



Karm
/Ella

Kort sms-inlägg nurå. Gick bra på hoppning...

Kort sms-inlägg nurå. Gick bra på hoppningen. Straus var inte så stark som han brukar vara på hoppning, utan uppförde sig hyfsat bra. :) Hoppade fem-studs och trekombination o lite andra trixhinder. Imorgon är det fredag, sista vardagen denna veckan, o sen helg! Ska bli grymt skönt att få slappa lite, o dessutom betyder det att jag snart är ett år äldre. Snart 14. De ni! ;) kram /Ella

På väg till stallet o ska hämta min kompis...

På väg till stallet o ska hämta min kompis på vägen. Ge mig ett "lycka till" till första hopplektionen i nya gruppen nu då! ;O kram /Ella

...

rubrikbrist...

Sitter just nu och typ halvsover med en bok som vi har i läxa att läsa i händerna. Väntar på att en person ska skicka bilderna till hennes bloggheader, så jag kan börja på den. Ska hämta upp en kompis 18.20 och sen dra till stallet. Det blir hoppning idag, och jag ska ha Straus. :) Hoppas att vi kommer få hoppa lite högre än med förra gruppen. I förra gruppen hade vi några som knappt hade gjort skänkelvikning, medans vi höll på med bakdels- och framdelsvändningar, och vi fick bara hoppa högst 70 cm. Grymt trist när man vill komma vidare. Förhoppningsvis så kommer vi hoppa högre idag, kanske runt 90-100 cm ist. Men har iof inte hoppat för den här ridläraren förut, så kan inte säga ngt.

Kram
/Ella

Dag 22 – En låt du förut brukade gilla.

Hahaha, en låt som jag typ älskade förut, men bara gillar lite nu. ;)



Kram
/Ella

Äntligen

Hittat en möjlig medryttarhäst som jag ska provrida! Tyvärr ingen D-ponny, utan han e större än Elton.  Har inte bestämt datum än, men om jag blir medryttare på honom kommer det att bli MYCKET ridning! ;) Mer säger jag inte just nu. :P

Kram
/Ella

Stallet

Ska dra till stallet så snart mamma kommer hem, och innan det ska jag hinna äta. Men har dock ganska lång tid på mig, eftersom mamma slutar 16.00. :) I vanliga fall skulle jag bara ha en halvtimme på mig att ta mig hem, käka, byta om mm. xD Just nu sitter jag och gör SO-läxan, som vi har till nästa vecka. Fråga mig inte varför jag har börjat på den... Men det är typ 10 sidor.

Sen stör jag mig på att alla säger att alla hjärtans dag är forever alone-day, för så är det aldrig för mig! (Well, fyller år då...) Haha, alla ni andra, skaffa en kille! ;)

Kram
/Ella

Dag 21 – En låt du inte står ut att lyssna på.

De sjunger ett namn. Igenom hela sången. Förutom när de sjunger ouuouuooo. Usch.



Kram
/Ella

Vi hade inte håltimme nu, men det e bild, ...

Vi hade inte håltimme nu, men det e bild, så det e lungt. Sen skrev jag fel förut, så egentligen slutar jag 13.05. :)

Har ingen profil idag, så slutar 13.30. Sk...

Har ingen profil idag, så slutar 13.30. Ska bli grymt skönt + att vi kanske har håltimme nu. Sen har vi bara slöjd och SO kvar. :)

Filmtajm

Sitter och kollar på film! Captain America tror jag att den hette.. Ganska bra. :) Lite ovant att ha tisdagarna fria fortfarande, menmen. xD Kommer antagligen att vänja mig snart.

Igår var det bara 15 grader i vissa klassrum, och om det hade varit 0,5 grader mindre, så hade vi fått gå hem. Tyvärr blev det inte så, och istället fick vi ha på oss jackor hela dagen... Inte kul.
Idag var det däremot varmare, men våran skola blir aldrag 100% varm, utan man är alltid lite småfrusen.

Annars har jag inte gort något speciellt. Satt och pillade lite i photoshop förut. :/

Kram
/Ella

Dag 20 – Din absoluta favorit låt.

Har ingen favoritlåt just nu, så tar en som var min favorit förut. :)



Kram
/Ella

Happ

Sitter och pillar på en header en tjej har beställt. Har även startat på ÄNNU en ny header till min egen blogg. Kunde bara inte låta bli! :3 Behöver dock fota fler bilder... Haha har ett tag på mig. Behöver ju inte uppdatera än på ett tag. ;)

Kanske kommer att börja spela badminton en gnn i veckan. Men det är inte riktigt bestämt än. Skulle dock behöva det för konditionen... xD Jag har sämst kondition, och fast jag önskar att den var bra så orkar jag bara inte ta initiativ till att dra ut och jogga eller träna etc. Det enda jag gör är att rida tre ggr i veckan. :) Någon som har bra idéer till motivation?

Min kompis har åkt till Thailand och ska vara där i tre veckor. Är riktigt avundsjuk! Vill också åka utomlands! Till ett varmt ställe! Skulle allra helst vilja åka tillbaka till Seychellerna! Grymt mysigt och jättefint! Måste bara leta upp några av våra bilder därifrån nu! Kanske kommer i ett annant inlägg! xD Kommer speciellt ihåg när vi var på en liten ö med ett långgrunt rev. Det var små revhajar(kanske 50-60 cm långa) som simmade runt där inne, och vi vadade ut i vattnet. Helt plötsligt såg jag att en haj simmade rakt emot mig, men av ngn anledning blev jag inte rädd alls. Tror att hajen blev mycket räddare, då den flydde efter att ha krockat mot mitt ben. xD
Aja, nog med prat. Kanske kommer ett lååångt inlägg med det jag kommer ihåg från mina tre veckor på Seychellerna. :3

Kram
/Ella

Sitter just nu på franskan o vi har ingen ...

Sitter just nu på franskan o vi har ingen lärare. Några testar en konstig sak där man typ ska sitta på huk och andas snabbt i två minuter o sen snabbt ställa sig upp och ha munnen stängd samtidigt som man försöker blåsa ut luft så hårt man orkar. Efter det så svimmar man typ, men testa det inte! Har svimmat en ggn förut, o de e grymt äckligt! Men annars är jag jättehungrig, för jag kan nt äta frukost på mornarna. Efter franskan är det bara en lektion kvar till maten, så det är bara till att hoppas på att den är ätbar.... Kram /Ella

Dag 19 – Sista låten du har i din iPod/iTunes.

Rihanna <3



Kram
/Ella

Hm

Det blev inte till att åka till svinninge, då vi inte fick tag på en person i tid. Men jag överlevde. Istället har jag gjort ingenting, ingenting, ätit lunch, dammsugit, ingenting och ingenting på ett ungefär. ^^

Nu ska jag se på en film som jag inte vet vad den heter och käka tigerkaka från igår. :)

Kram
/Ella

Dag 18 – Första låten du har i din iPod/iTunes.

Detta är vad som händer när man låter sin brorsa låna ens dator till en "uppgift"... -.-



Kram
/Ella

Morrnmorrn

Idag ska jag kanske till svinninge med en kompis, vilket ska bli jättekul! Ska ta med mig kameran och fota lite. :) Kankse lägger upp ngn bild på bloggen om jag får tillstånd av dem!

Sen, som vissa kanske har sett, så har Sanna Johansson, som jag har länkat till, gjort om sin blogg till en fotohemsida! Hoppas att hon kommer börja lägga ut bilder redan idag!

Och morgonen var det då... Min brorsa väckte mig 9, ist för 10 som han hade lovat. Var skitsur på hnm. Till frukost blev det pannkakor och risgrynsgröt. Riktigt gott asså! Satt och sms:ade med Ellen under hela frukosten o mamma blev skitsur på mig! xD Men det är allt som har hänt under mina 40 min av vakenhet... :)

Kram
/Ella

Håller på att göra tsatsiki till middagen ...

Håller på att göra tsatsiki till middagen just nu. Jag antar att det kommer bli en sen middag, eftersom vi ska käka tigerkaka och se på film först. Försöker för övrigt komma på en bra present till min kompis, men min hjärna e totalt utbränd efter att jag kom upp med idén till blogg-designen. xD

Uppdateringen

Uppdateringen är klar! Ny design, färg, header o allt! Vad tycks? Svara ärligt! :) Bilderna på headern blev dock lite dålig kvalité, eftersom headern är i GIF-format. Går dock inte att ändra pga att den är animerad, men ni får stå ut! ;)

Kram
/Ella






OBS! Bilderna är oredigrade!

Bilder

Bilder från uteritten på G! Ska bara kika igenom dem och redigera lite. :) Sen håller jag på med den nya designen också. Hoppas nu bara att den blir bra och att ni gillar den!

Kram
/Ella

Är just nu i stallet o håller på att göra ...

Är just nu i stallet o håller på att göra i ordning Elton. Ska rida ut och mamma ska fotografera, så det kommer upp bilder snart också. :)

Dag 17 – En låt som du gillar men nästan aldrig lyssnar på.

Gillar låten ganska mkt, men har nt lyssnat på den sen den va men i Eurovision... O.o



Kram
/Ella

Pewdiepie

Kollar just nu på Pewdiepie's videor på u2b när han spelar Amnesia och typ skriker hela tiden. xD Ne, men rekommenderas för den som gillar att skratta!



Han skriker som sagt var grymt mkt! Haha..

Annars har jag inte gjort ngt speciellt i skolan idag. Typ ngn konstig uppgift i NO:n om rymden. Jag och två kompisar valde nebulosor och har gjort den mest färgglada planchen av alla... O.o
Gick til café1 efter och käkade en glassbomb + spelade lite Wii med två kompisar. Sen gick jag typ hem o jaa... Har snöat HELA dagen! Promise! Det är helt kritvitt ute och nästan en halvmeter snö. Jag som använder gympaskor överallt blev inte så glad... Men än så länge funkar det bra!
Imorrn drar jag till stallet. Elton igen. Undrar om den där andra tjejen som provred honom har svarat än? Hm, kanske ska ta reda på det? Sen kanske jag ska dra till en kompis lr gö ngt hemma. Man vet aldrig !;)

Kram
/Ella

Dag 16 – En låt som får dig att vilja dansa.

Hehe. Låten är knäpp, men varje ggn denna låden spelades på discona i 4:an så började alla typ hoppa/dansa lika dant i samma takt! Det va skitkul! xD



Kram
/Ella

Hah

Hann nt blogga i morse, och orkade inte göra det innan jag drog till stallet, men gör de nu! ;D

På svenskan fick vi en bok som vi skulle läsa ur, men det är grymt irriterande att vi har frågor på typ vart tredje/fjärde kapitel 1 ggn i veckan, eftersom jag skulle kunna läsa ut boken ikväll om jag hade velat. Men kan ju säga att jag nt skulle komma ihåg ett skit sen när frågorna kom... O.o

På ridning hade vi förberedande hoppning. Ett riktigt hårt pass! Mycket lätt sits och små hinder mm. :) Jättekul, och Straus var inte lika stark som han brukar vara.

Kram
/Ella

Dag 15 – En låt som fått dig att gråta.

Samma låt som förra ggn, då jag alltid börjar gråta när jag tänker på hnm...



Kram
/Ella

Oh shit

Schema-ändring på G. Ingen ridning på Elton idag! Däremot lite franska-läxor. Typ repetition på sporter = booring... Sedan måste jag även göra en header till en kompis. Lovade tydligen henne en för ett år sedan, mot att jag skulle få en pucko i skolkafeterian. Hade totlat glömt bort det... Heh... :/

Annars har vi som sagt var haft mkt bild idag. Började på en seriös akvarellmålning (=ovanligt!), men slängde den efter ett tag, då jag råkade ta fel färg... Mina kompisar höll på att döda mig. Efter det var det inte så mkt kvar av lektionen, så jag typ bara kladdade. :P

Kram
/Ella

Dag 14 – En låt som får dig att tänka på en person som betyder mycket för dig.

En skitbra kompis till mig gick bort för två år sedan... Lite mer kanske... Han var bara 13 år... Saknar hnm grymt mkt... <3 Han var en sådan underbar person som alltid lös upp tillvaron och aldrig var ledsen. Hade alltid ngt nytt skämt eller ngt kul att göra på G... Saknar dig grymt mkt söting! <3 Du förtjänade inte att dö...



Kram
/Ella

Slappt

Skön dag idag då? Längsta dagen i skolan, men också den mest slappa. ;) Börjar 8.10 o slutar 15.30.
Har:
Språkval (franska)
Bild
Slöjd (trä & metall)
Lunch
SO
Profil Esteten Bild (elevens val)

Älskar bild, och har typ 4 timmar av det idag. :)

Efter det ska jag ju som sagt var till stallet och rida Elton. Får se vad jag ska göra då.

Kram
/Ella
RSS 2.0